Valokuitua Auttoisilla

Kytkentämaksu

Valokuituliittymän kytkentämaksu on 1500€. Hinta sisältää kaivun jakopisteestä tontille, päätelaitteen ja liittymän asennuksen. Kytkentämaksu on mahdollista jakaa 24kk ajalle.  Kytkentämaksu sisältää 300m kaivuuta, yli menevästä kaivuusta veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Kuituliittymän verkkomaksu

Liittymän käytöstä maksetaan Padasjoen kunnalle verkkomaksu, joka on 18,60 €/kk . Verkkomaksulla katetaan mm. verkon ylläpitokustannuksia. Kuukausilaskutus alkaa kun liittymä on toimintavalmis. Verkkomaksun lisäksi maksetaan palvelumaksu operaattorille.
 

Telia Avoin kuitu

Padasjoen kunta on sopinut yhteistyöstä Telian kanssa, ja Telia kytkee paikallisen verkon osaksi valtakunnallista valokuituverkkoaan. Saat laajakaistasi hankintaan valinnanvapautta, sillä Telian Avoin Kuitu antaa sinun valita palvelusi usean eri operaattorin tarjonnasta. 

Palventarjoajia ja hintoja

JNT tarjoaa internet-, IPTV- ja VoIP-ratkaisuja sekä henkilökohtaista palvelua. Tutustu JNT:n palveluihin ja hintoihin.

Kuuskaista on ketterä operaattori, jonka palvelutarjontaan kuuluvat internetyhteydet, kiinteät IP-osoitteet, virusturva, ylläpitopalvelut sekä IPTV palvelut. Tutustu Kuuskaistan palveluihin ja hintoihin.

Seltimilin liittymien lisäpalveluita ovat ipv6, kiinteä IP ja palomuuri. Tutustu Seltimilin palveluihin ja hintoihin.

Telia on uuden sukupolven operaattori, joka tuo huikean määrän mahdollisuuksia niin yksityisille kuin yrittäjillekin. Tutustu Telian palveluihin ja hintoihin (pdf).

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

valokuitu[at]padasjoki.fi

Theme: Overlay by Kaira